Skip to content
Menu

Vuokrausehdot

Kirpputoripöydän voi vuokrata joko kassalta, puhelimitse (040 536 6177 / 08-5316 550) tai nettivarausjärjestelmän kautta.

Nettivarauksissa huomioithan valita vuokra-ajan keston! Yksi viikko, kaksi viikkoa jne. tai toistaiseksi voimassa olevan vuokra-ajan. Toistaiseksi voimassa olevat vuokraussopimukset jatkuvat automaattisesti kunnes ilmoitat vuokrasuhteen päättymisestä.

Pöytävuokra maksetaan etukäteen. Maksamaton pöytävuokra johtaa vuokrasopimuksen purkamiseen. Netissä tehtyjen varausten maksu tapahtuu varaushetkellä. Huom, säilytäthän pöytävuokran maksukuitit!

Haluatko nähdä pöytäsi saldon netistä? Rekisteröidy nettivarauksessa ja sen jälkeen varaa pöytä haluamallasi tavalla. Mikäli varaat pöydän kassalta tai puhelimitse, kerro henkilökunnalle käyttäjätunnuksesi/sähköpostisi. Saldo päivittyy kerran päivässä klo 21. Ongelmia kirjautumisessa? Tyhjennä selaimen historiatiedot tai kokeile toista selainta.

Myyntipöydän maksettuasi tulostamme sinulle pöytäkohtaisia hintalappuja, joissa on viivakoodi. Hintalaput ovat tarrapohjaisia ja niihin kirjoitetaan tuotteen nimi sekä hinta. Hintalappuja ei saa kopioida/monistaa. Asiakas on vastuussa pöydän ja hintalappujen yhdenmukaisuudesta. Tarkista siis aina että pöytänumero ja hintalappujen numero on sama!

Tuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta. Kaikki myytävä tavara on myyjän omalla vastuulla ja laillisesti hänen omistuksessaan. Emme vastaa mahdollisista varkauksista, rikkoontumisista, tulipalon tai muun kiinteistölle tapahtuneen vahingon aiheuttamista menetyksistä tai muista meistä riippumattomista syistä /force majeure) johtuneista vahingoista. Valvomme kuitenkin tuotteita asianmukaisesti ja huolellisesti.

Liikkeessämme on tallentava kameravalvonta, hälytysportti sekä mahdollisuus vuokrata hälyttimiä tuotteisiin. Lisäksi käytämme vartiointiliikkeen palveluita. Jos havaitset jotain epäilyttävää, olemme kiitollisia jos ilmoitat siitä henkilökunnalle.

Myyntijakson alkaessa

– Myytävät tavarat voi tuoda myyntipäivän alkaessa klo 10 aamulla! Edellinen päivä on vielä kokonaisuudessaan edeltävän myyjän aikaa.

– Sijoita myyntiin tuomasi tavarat paikkasi sisäpuolelle. Käytäville tai tyhjille pöytäpaikoille ei saa laittaa tuotteita! Myyntipaikan koko on 145x58x173 cm (LxSxK). Meillä ei ole tarjota erillistä tilaa isommille tavaroille.

– Myyntipaikka sisältää pöytätason, vaaterekin ja hengarit. Hengareita löytyy tarvittaessa lisää useista hengarilaatikoista tai tyhjistä pöydistä.

– Tuo myyntiin vain ehjiä ja siistejä tuotteita, sitä mitä itsekin ostaisit. Merkitse hintalappuun selkeästi tuote, esim. punainenpaita koko s.

– Jos pidätte yhteistä pöytää, kannattaa pitää itse kirjaa tavaroista. Tilitysraportissa näkyy vain myytyjen tuotteiden yhteiskappalemäärä ja kokonaismyyntisumma.

– Pöytävuokrat on pidettävä ajantasalla koko vuokrauksen ajan!

– Maksamaton pöytävuokra johtaa vuokrasopimuksen purkamiseen.

Myyntijakson aikana

-Myyntipaikan tuotteiden myyntiä voidaan edistää Paljekirppiksen puolesta sosiaalisessa mediassa, johon myyjä antaa suostumuksensa vuokratessaan meiltä myyntipaikan. Henkilökunnalla on siis oikeus tehdä visuaalisia, myyntiä edistäviä esillepanoja myynnissä olevista tuotteista ja julkaista niistä kuvia sosiaalisessa mediassa. 

-Jos myyntijaksosi aikana pöydästäsi löytyy muiden pöytien tuotteita, voit tuoda ne kassan vieressä sijaitsevaan suureen pahvilaatikkoon tai viedä oikeille paikoilleen. Näin kirpputori pysyy siistimpänä. Voit samalla myös katsoa onko laatikossa omiatuotteitasi.

– Mikäli haluat vaihtaa tuotteesi hintaa, vaihda kokonaan uusi hintalappu tai käytä kassalta saatavaa -50% leimasinta, jota saat lainata 0,50€ aloitusmaksulla. Emme myy tuotteita joissa on käsintehtyjä alennusmerkintöjä tai sutattuja hintoja!

– Vuokrauksen aikana voit kysyä kirpputoripöytäsi saldoa kassoilta tai seurata itse myyntiä netistä. Puhelimitse emme kerro saldotietoja.

Myyntijakson päättyessä

Tule tyhjentämään ja tilittämään pöytäsi viimeistään tuntia ennen sulkemisaikaa (arkisin klo 17 ja viikonloppuisin klo 14).Siivoathan pöydän ja viethän roskat roskiin. Myyntipaikan tyhjennyksen jälkeen saat kassalta lopputilityksen joko käteisellätai tilisiirrolla.

Pöydän purkamisesta veloitamme 15€.

Tarkista ettei muiden pöytien tavaroita ole omiesi joukossa. Tavaraa kulkeutuu helposti paikasta toiseen, joten kannattaa kierrellä kirpputoria ja katsella onko tavaroita mahdollisesti ajautunut muihin pöytiin tai löytöpöytään.

Hintalaputtomat, epäselvät ja edellisiltä myyjiltä jääneet tuotteet löytyvät löytöpöydästä. Tuotteita säilytetään kahden viikon ajan, jonka jälkeen ne katsotaan hylätyiksi ja hävitetään. Löytöpöytä sijaitsee kassahuoneessa asiakasvessan lähellä, punaisten portaiden alla.

Myyntiin ei saa tuoda tupakkatuotteita, lääkkeitä, aseita, teräaseita kuten puukkoja, aikuisviihdettä tai ilman tekijänoikeuksia valmistettuja äänitteitä tai muita piraattikopioita.

Henkilökunnalla on oikeus poistaa myynnistä soveltumaton tuote.

Vinkkejä

– Hinnoittele tuotteet maltillisesti, mieti sen mukaan mitä itse olisit valmis maksamaan kyseisestä tuotteesta.

– Parhaimman myynnin saat väljällä ja siistillä myyntipaikalla, joten ei kannata laittaa kerralla liian paljon tavaraa esille. Voit käydä lisäämässä uutta tavaraa pöytääsi milloin vain aukioloaikojen puitteissa.

– Jos et pääse siistimään pöytääsi itse, voit sopia henkilökunnan kanssa siivouspalvelusta. Siivouspalvelun hinta on 2€/ kerta ja 5€/ 3 kertaa.

– Vaatteita hinnoitellessa kannattaa hintalappu kiinnittää nuppineuloilla tai hakaneuloilla, joita voit ostaa kassalta. Nuppineulat 1€ / paketti. Hakaneulat 1,95€ / paketti.

– CD- ja DVD- levyt voi jättää kassalle ja viedä pöytään pelkät kannet.

– Suosittelemme käyttämään hälyttimiä arvokkaammissa tuotteissa. Henkilökunta auttaa valitsemaan sopivan hälyttimen tuotteeseesi varkauksien ehkäisemiseksi.

– Pientä arvokasta tavaraa voi jättää vitriiniin myyntiin (1-2 tuotetta/ pöytä). Vitriineistä perimme 20% provision tuotteen hinnasta.

Maksupalvelun tarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7 40100 Jyväskylä Puhelin: 0207 181830 www.paytrail.com

Verkkopankit
Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.