Vuokrausehdot

Kirpputoripöydän voi vuokrata joko kassalta, puhelimitse (040 536 6177 / 08-5316 550) tai nettivarausjärjestelmän kautta.

Nettivarauksissa huomioithan valita vuokra-ajan keston! Yksi viikko, kaksi viikkoa jne. tai toistaiseksi voimassa oleva vuokra-aika. Toistaiseksi voimassa olevat vuokraussopimukset jatkuvat automaattisesti kunnes ilmoitat vuokrasuhteen päättymisestä.

Pöytävuokran voi maksaa etukäteen tai tilityksen yhteydessä pöydän tuotosta. Netissä tehtyjen varausten maksu tapahtuu varaushetkellä. Huom, säilytäthän pöytävuokran maksukuitit!

Haluatko nähdä pöytäsi saldon netistä? Rekisteröidy nettivarauksessa (Löytyy kun menet ylävalikosta "nettivaraus" sivulle ja sen jälkeen paina "kirjaudu") ennen pöydän varaamista. Rekisteröitymisen jälkeen varaa pöytä haluamallasi tavalla. Mikäli varaat pöydän kassalta tai puhelimitse, kerro henkilökunnalle käyttäjätunnuksesi/sähköpostisi. Saldo päivittyy kerran päivässä klo21.

Ongelmia kirjautumisessa? Tyhjennä selaimen historiatiedot tai kokeile toista selainta.

Myyntipöydän saatuasi tulostamme sinulle paikkakohtaisia hintalappuja, joissa on viivakoodi. Hintalaput ovat tarrapohjaisia ja niihin kirjoitetaan tuotteen nimi sekä hinta. Kun tuote myydään, hintalapusta luetaan viivakoodi ja sen perusteella myydyt tuotteet ohjautuvat oikeille myyntipaikoille. Tämän vuoksi hintalappuja ei saa monistaa eikä niitä voi tehdä itse.

Asiakas on vastuussa pöydän ja hintalappujen yhdenmukaisuudesta. Tarkista siis aina että pöytänumero ja hintalappujen numero on sama!

Tuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta.

Kaikki myytävä tavara on myyjän omalla vastuulla. Emme vastaa mahdollisista varkauksista, rikkoontumisista, tulipalon tai muun kiinteistölle tapahtuneen vahingon aiheuttamista menetyksistä tai muista meistä riippumattomista syistä (force majeure) johtuneista vahingoista. Valvomme kuitenkin tuotteita asianmukaisesti ja huolellisesti.

Liikkeessämme on tallentava kameravalvonta, hälytysportti sekä mahdollisuus vuokrata hälyttimiä tuotteisiin. Lisäksi käytämme vartiointiliikkeen palveluita. Jos havaitset jotain epäilyttävää, olemme kiitollisia jos ilmoitat siitä henkilökunnalle.

Hinnasto

Viikkovuokra: alakerta / Tapion Tupa 24€, pääkäytävä p. 59-72, 200-203 29€
Päivävuokra: alakerta / Tapion Tupa 5€, pääkäytävä 6€
Hintalappuarkki (sis. 30 tarraa) 0,50€
Hälytin 0,50€
Tarrahälytin 0,20€
Nuppineulat 1€ paketti
Siivouspalvelu 2€ 1kerta tai 5€ 3kertaa
Lukittu vitriinitila: pöydänvuokraajilta 20% provisio tuotteen hinnasta, muilta 25% provisio

Myyntijakson alkaessa

 • Myytävät tavarat voi tuoda myyntipäivän alkaessa klo10 aamulla! Edellinen päivä on vielä kokonaisuudessaan edeltävän myyjän aikaa.
 • Sijoita myyntiin tuomasi tavarat paikkasi sisäpuolelle. Käytäville tai tyhjille pöytäpaikoille ei saa laittaa tuotteita. Myyntipaikan koko on 145x58x173 cm (LxSxK). Meillä ei ole tarjota erillistä tilaa isommille tavaroille.
 • Myyntipaikka sisältää pöytätason, vaaterekin ja hengarit. Hengareita löytyy tarvittaessa lisää useista hengarilaatikoista tai tyhjistä pöydistä.
 • Tuo myyntiin ehjiä ja siistejä tuotteita. Merkitse hintalappuun selkeästi tuote, esim. punainen paita koko s. Mainitse myös aina tuotteen mahdollisesta viasta tai puutteesta.
 • Jos pidätte yhteistä pöytää, kannattaa pitää itse kirjaa tavaroista. Tilitysraportissa näkyy vain myytyjen tuotteiden yhteiskappalemäärä ja kokonaissumma.
 • Pöytävuokrat on pidettävä ajantasalla koko vuokrauksen ajan.

Myyntijakson aikana

 • Jos myyntijaksosi aikana pöydästäsi löytyy muiden pöytien tuotteita, voit tuoda ne kassan vieressä sijaitsevaan suureen pahvilaatikkoon. Näin kirpputori pysyy siistimpänä. Tästä henkilökunta palauttaa tuotteet takaisin oikeisiin pöytiin. Voit samalla myös katsoa onko laatikossa omia tuotteitasi.
 • Mikäli haluat vaihtaa tuotteesi hintaa, vaihda kokonaan uusi hintalappu tai käytä kassalta saatavaa -50% leimasinta, jota saat lainata 0,50€ aloitusmaksulla. Emme myy tuotteita joissa on käsintehtyjä alennusmerkintöjä tai sutattuja hintoja.
 • Vuokrauksen aikana voit kysyä kirpputoripöytäsi saldoa kassoilta tai seurata itse myyntiä netistä. Puhelimitse emme valitettavasti kerro saldotietoja.

Myyntijakson päättyessä

 • Tule tyhjentämään ja tilittämään pöytäsi viimeistään tuntia ennen sulkemisaikaa (arkisin klo17 ja viikonloppuisin klo14). Siivoathan pöydän ja viethän roskat roskiin. Myyntipaikan tyhjennyksen jälkeen saat kassalta reaaliaikaisen lopputilityksen käteisellä.
 • Tarkista ettei muiden pöytien tavaroita ole omiesi joukossa. Tavaraa kulkeutuu helposti paikasta toiseen, joten kannattaa kierrellä kirpputoria ja katsella onko tavaroita mahdollisesti ajautunut muihin pöytiin tai löytöpöytään.

Hintalaputtomat, epäselvät ja edellisiltä myyjiltä jääneet tuotteet löytyvät löytöpöydästä. Tuotteita säilytetään kahden viikon ajan, jonka jälkeen ne katsotaan hylätyiksi ja hävitetään. Löytöpöytä sijaitsee kassahuoneessa asiakasvessan lähellä, punaisten portaiden vieressä.

Myyntiin ei saa tuoda tupakkatuotteita, aseita, aikuisviihdettä tai ilman tekijänoikeuksia valmistettuja äänitteitä tai muita piraattikopioita.

Vinkkejä

 • Hinnoittele tuotteet maltillisesti, mieti sen mukaan mitä itse olisit valmis maksamaan kyseisestä tuotteesta.
 • Parhaimman myynnin saat väljällä ja siistillä myyntipaikalla, joten ei kannata laittaa kerralla liian paljon tavaraa esille. Voit käydä lisäämässä uutta tavaraa pöytääsi milloin vain aukioloaikojen puitteissa.
 • Jos et pääse siistimään pöytääsi itse, voit sopia henkilökunnan kanssa siivouspalvelusta. Siivouspalvelun hinta on 2€ 1kerta tai 5€ 3kertaa.
 • Vaatteita hinnoitellessa kannattaa hintalappu kiinnittää nuppineuloilla tai hakaneuloilla, joita voit ostaa kassalta.
 • Yli 3€ arvoiset CD- ja DVD-levyt voit jättää kassalle ja viedä pöytään pelkät kannet.
 • Suosittelemme käyttämään hälyttimiä arvokkaammissa tuotteissa. Henkilökunta auttaa valitsemaan sopivan hälyttimen tuotteeseesi varkauksien ehkäisemiseksi.
 • Pientä arvokasta tavaraa kannattaa jättää myyntiin lukolliseen vitriiniin. Vitriineistä perimme pöytävuokraajilta 20% provision tuotteen hinnasta myyntihetkellä ja muilta 25% provision.

Maksupalveluntarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830
www.paytrail.com

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.