Vuokrausehdot

Kirpputoripöydän voi vuokrata joko kassalta, puhelimitse (040 536 6177 / 08-5316 550) tai nettivarausjärjestelmän kautta.

Nettivarauksessa huomioithan haluamasi vuokra-ajan keston! Yksi viikko, kaksi viikkoa jne. tai toistaiseksi voimassa oleva vuokra-aika.

Pöytävuokran voi maksaa etukäteen tai tilityksen yhteydessä pöydän tuotosta. Netissä tehtyjen varausten maksu tapahtuu varaushetkellä. Huom, säilytäthän pöytävuokran maksukuitit!

Myyntipöydän saatuasi tulostamme sinulle paikkakohtaisia hintalappuja, joissa on viivakoodi. Hintalaput ovat tarrapohjaisia ja niihin kirjoitetaan tuotteen nimi sekä hinta. Kun tuote myydään, hintalapusta luetaan viivakoodi ja sen perusteella myydyt tuotteet ohjautuvat oikeille myyntipaikoille. Tämän vuoksi hintalappuja ei saa monistaa eikä niitä voi tehdä itse.

Asiakas on vastuussa pöydän ja hintalappujen yhdenmukaisuudesta. Tarkista siis aina että pöytänumero ja hintalappujen numero on sama!

Tuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta.

Liikkeessämme on tallentava kameravalvonta, hälytysportti sekä mahdollisuus vuokrata hälyttimiä tuotteisiisi. Lisäksi käytämme vartiointiliikkeen palveluita. Jos havaitset jotain epäilyttävää, olemme kiitollisia jos ilmoitat siitä henkilökunnalle.

Myyntijakson alkaessa

- Myytävät tavarat voit tuoda myyntipäivän alkaessa klo10 aamulla! Edellinen päivä on vielä kokonaisuudessaan edeltävän myyjän aikaa.

- Sijoita myyntiin tuomasi tavarat paikkasi sisäpuolelle. Käytäville tai tyhjille pöytäpaikoille ei saa laittaa tuotteita. Myyntipaikan koko on 145×58×175 cm (L×S×K). Meillä ei ole tarjota erillistä tilaa isommille tavaroille.

- Myyntipaikka sisältää pöytätason, vaaterekin ja hengarit. Hengareita löytyy tarvittaessa lisää useista hengarilaatikoista tai tyhjistä pöydistä.

- Jos pidätte yhteistä pöytää, kannattaa pitää itse kirjaa tavaroista. Tilitysraportissa näkyy vain myyntikappalemäärä ja kokonaissumma.

- Pöytävuokrat on pidettävä ajantasalla koko vuokrauksen ajan!

Myyntijakson aikana

- Jos myyntijaksosi aikana pöydästäsi löytyy muiden pöytien tuotteita, voit tuoda ne kassan vieressä sijaitsevaan suureen pahvilaatikkoon. Näin kirpputori pysyy siistimpänä. Tästä henkilökunta palauttaa tuotteet takaisin oikeisiin pöytiin. Voit samalla myös katsoa onko laatikossa omia tuotteitasi.

- Mikäli haluat vaihtaa tuotteidesi hintoja, vaihda kokonaan uusi hintalappu tai käytä kassalta saatavaa -50% -leimasinta, jota saat lainata 0,50€ aloitusmaksulla. Emme myy tuotteita joissa on käsintehtyjä alennusmerkintöjä tai sutattuja hintoja!

- Vuokrauksen aikana voit kysyä kirpputoripöytäsi saldoa kassoilta. Puhelimitse emme valitettavasti kerro saldotietoj

Myyntijakson päättyessä

- Tule tyhjentämään ja tilittämään pöytäsi viimeistään tuntia ennen sulkemisaikaa. Myyntipaikan siivouksen jälkeen saat kassalta reaaliaikaisen lopputilityksen käteisellä.

- Siivoathan pöydän ja viethän roskat roskiin.

- Tarkista ettei muiden pöytien tavaroita ole omiesi joukossa. Tavaraa kulkeutuu helposti paikasta toiseen, joten kannattaa kierrellä kirpputoria ja katsella onko tavaroitasi mahdollisesti ajautunut muihin pöytiin tai löytöpöytään!

Hintalaputtomat, epäselvät ja edellisiltä myyjiltä jääneet tuotteet löytyvät löytöpöydästä. Tuotteita säilytetään kahden viikon ajan, jonka jälkeen ne katsotaan hylätyiksi ja hävitetään. Löytöpöytä sijaitsee kassahuoneessa asiakasvessan lähellä, punaisten portaiden vieressä.

Huomioithan, että toistaiseksi voimassa olevat vuokraussopimukset jatkuvat automaattisesti kunnes ilmoitat vuokrasuhteen päättymisestä.

Myyntiin ei saa tuoda tupakkatuotteita, aseita, aikuisviihdettä tai ilman tekijänoikeuksia valmistettuja äänitteitä tai muita piraattikopioita.

Kaikki myytävä tavara on myyjän omalla vastuulla. Emme vastaa mahdollisista varkauksista, rikkoontumisista, tulipalon tai muun kiinteistölle tapahtuneen vahingon aiheuttamista menetyksistä tai muista meistä riippumattomista syistä (force majeure) johtuneista vahingoista. Valvomme kuitenkin tuotteita asianmukaisesti ja huolellisesti.

Myyjän TOP-vinkit

- Tuo myyntiin ehjiä ja siistejä vaatteita. Merkitse hintalappuun selkeästi tuote, esim. punainen paita koko S. Mainitsethan myös aina tuotteen mahdollisesta viasta tai puutteesta.

- Hinnoittele tuotteet maltillisesti, mieti sen mukaan mitä itse olisit valmis maksamaan kyseisestä tavarasta.

- Parhaimman myynnin saat väljällä ja siistillä myyntipaikalla, joten ei kannata laittaa kerralla liian paljon tavaraa esille. Jos et pääse siistimään pöytääsi itse, voit tilata siivouspalvelun myös meiltä hintaan 2€ per kerta tai 5€ 3 kertaa.

- Voit käydä lisäämässä uutta tavaraa pöytääsi milloin vain vuokra-ajan aikana aukioloaikojen puitteissa.

- Vaatteita hinnoiteltaessa kannattaa hintalappu kiinnittää nuppineuloilla tai hakaneuloilla, joita voi ostaa kassalta.

- Suosittelemme käyttämään hälyttimiä. Henkilökunta auttaa valitsemaan sopivan hälyttimen tuotteeseesi varkauksien ehkäisemiseksi.

- Yli 3 euron arvoiset CD- ja DVD-levyt voit jättää kassalle ja viedä pöytään pelkät kannet.

- Pientä arvokasta tavaraa kannattaa laittaa myyntiin lukolliseen vitriiniin. Vitriineistä perimme pöytävuokraajilta 20% provision ja muilta 25% provision.

Maksupalveluntarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830
www.paytrail.com

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.